El primera línia del Rugby Sant Cugat es retirarà en acabar la Copa Catalana


  • Comparteix:

Maurici Benito en un dels darrers partits amb el Rubgy Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

Maurici Benito en un dels darrers partits amb el Rubgy Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

El capità del Club Rugby Sant Cugat, Maurici Benito, penjarà les botes després de la disputa de la Copa Catalana. Benito, que acumula sis temporades al sènior del club santcugatenc, continuarà però lligat amb el SantCu ja que és el vicepresident econòmic i entrenador del sub 8, a més de tenir dos fills jugant a les files del Rugby Sant Cugat. Per al seu comiat, Maurici Benito està organitzant un amistós entre el Rugby Sant Cugat i el BUC, els dos equips en què ha militat durant els 25 anys que ha practicat aquest esport.

Amb 37 anys, el capità i primera línia del Club Rugby Sant Cugat, Maurici Benito, ha decidit posar fi a la seva llarga carrera en el món del rugbi. Benito va arribar a l'equip santcugatenc ara fa sis temporades i amb intenció de jugar a mig gas. Però res més allunyat de la realitat ja que el jugador barceloní ha viscut els millors anys de la seva carrera. Procedent del BUC amb qui va arribar a jugar a Divisió d'Honor amb 18 anys, Maurici Benito s'ha convertit en una de les peces clau de les grans temporades del club santcugatenc, disputant diverses promocions d'ascens i convertint-se en un referent per la seva qualitat i experiència. Pel camí ha coincidit amb molts jugadors que després s'han convertit en el seus entrenadors al Rugby Sant Cugat, com Diego Fucks o Jordi Justícia. Maurici Benito destaca el seu pas per Sant Cugat com els millors anys de la seva vida a nivell esportiu.

Maurici Benito

Han sigut els meus millors anys de rugbi. És un estil molt físic i ràpid. Els jugadors que tenia el BUC a Divisió d'Honor no eren els del Rugby Sant Cugat d'ara. I el planter té molta qualitat.


Un cop marxi Maurici Benito està per saber qui serà el seu substitut com a primera línia. Benito destaca per damunt de tots a Jordi Segura 'Montme' i a Mateu Arbudo, encara que creu que l'equip hi ha d'altres com Gabriel Pugliese, Ramon Armerich o Leo, que també poden jugar en aquesta posició amb garanties.

Maurici Benito

Sempre he jugat de talonador i ha estat aquí on vaig començar de pilier. Els meus relleus, l'actual talonador, el Montme i l'altre el Mateu Arbudo, que té un potencial enorme.


Maurici Benito està preparant un partit amistós, possiblement pel 8 de juny, entre el Club Rugby Sant Cugat i el BUC, els dos equips en què ha militat. La idea de Benito és jugar mitja part amb cada equip i fer-ho a la Guinardera.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.