El Rugby Sant Cugat cau als quarts de final de la Copa Catalunya

El Club Rugby Sant Cugat s'acomiada de la Copa Catalunya en caure (10-41) contundentment amb el Futbol Club Barcelona en els quarts de final d'aquesta competició. Els santcugatencs s'han vist superats en tot moment pels blaugranes i només al final de la primera part i a l'inici del segon temps ha semblat que podia arribar la reacció dels blau-i-negres. Amb aquesta derrota els santcugatencs posen punt final a una temporada històrica en què han arribat a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor.

Partit en què el tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, ha aprofitat per veure el nivell dels jugadors del sènior B davant un rival d'entitat com és el Barça. Aquestes proves però, no han donat resultat i des del principi els blaugrana s'han fet amb el domini del matx. Només començar el partit els blaugranes han aconseguit fer el primer assaig. A partir d'aquí l'atac blaugrana s'ha imposat amb claredat a la defensa santcugatenca aconseguint dues marques més. Als últims minuts del primer temps però, Joan Losada, que no ha acabat el partit per un tall al llavi, ha aconseguit el primer assaig per al Club Rugby Sant Cugat. Amb aquesta marca s'ha arribat al descans amb el 5 a 22 favorable al Barça.

A la represa, els santcugatencs han colpejat primer aconseguint una nova marca quan semblava que els blau-i-negres reaccionaven. Tot i això, la tònica del partit no ha canviat i l'atac del Barça ha continuat sent una piconadora per a la defensa santcugatenca. Els blaugranes han continuat arribant a la línea de fons fins arribar al 10 a 41 final. L'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, explica que ha volgut donar la oportunitat als jugadors del B davant un equip de nivell com el Barça.

Jordi Justícia

La intenció era provar gent amb un equip de nivell. La seva davantera ha estat superior. Hem vist la manca que tenim i el que hem de treballar de cara a la temporada que ve.

Amb aquesta derrota a la Copa Catalunya el Club Rugby Sant Cugat s'acomiada fins la temporada vinent en què intentaran repetir, mínim, el paper que han fet aquest any a Divisió d'Honor B arribant a la promoció d'ascens de Divisió d'Honor.