Gómez (Rugby Sant Cugat): 'La temporada del planter és extraordinària'


  • Comparteix:

Els nois de l'aleví celebrant el títol a Valladolid / Foto: Carmelo Melero

Els nois de l'aleví celebrant el títol a Valladolid / Foto: Carmelo Melero

El director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Gómez, qualifica d'extraordinària la temporada dels diferents equips del club santcugatenc. La victòria en el campionat d'Espanya dels alevins, el títol de campió de Catalunya dels cadets, i la presència a diverses finals fan del planter del Club Rugby Sant Cugat un dels de més projecció a nivell estatal i confirmen la bona feina feta en el club des de la base.

El títol del campionat d'Espanya dels alevins ha certificat la bona línia que segueix el planter santcugatenc en les darreres temporades i que després es veu reflectit en el primer equip. Aquest cap de setmana els alevins han guanyat l'estatal després de superar equips de la categoria del CR El Salvador, el Cajasol Ciencias i el VRAC de Valladolid, tots ells amb presència del seu primer equip a Divisió d'Honor i de gran tradició en el rugbi.

El director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Gómez, dóna mèrit als títols pel fet de competir contra equips de primer nivell.

Xavier Gómez

Hem presentat tots els equips a les finals territorials i l'únic que ho ha pogut fer ha estat la Santboiana que està molt per sobre a nivel econòmic, però no esportiu.


Un triomf que s'afegeix al campionat de Catalunya del cadet i el tercer lloc en l'estatal i el subcampionat català del juvenil i l'infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.