El Rugby Sant Cugat femení debuta en el Seven Internacional guanyant el títol


  • Comparteix:

El femení del Club Rugby Sant Cugat guanya el títol de campió del Seven Internacional sense haver perdut ni un sol partit. En categoria masculina, el Rugby Sant Cugat ha estat subcampió en perdre clarament a la final contra la Universitat de Bristol (48-14), en una 10a edició que ha reunit vuit equips masculins i cinc femenins.

En categoria femenina les santcugatenques han estat les grans dominadores arribant a la final i guanyant-la sense problemes davant les Walkiries (54-10), proclamant-se com a primeres campiones de la competició. En categoria masculina, el Club Rugby Sant Cugat ha finalitzat segon de la Cup, per darrere de la potent Universitat de Bristol que s'ha mostrat com un rival molt fort tant en atac com en defensa. La resta de guanyadors han estat el BUC en categoria Shield, el Poble Nou en Bowl i el Kebab francès en Plata.

Un dels organitzadors del Seven Internacional del Club Rugby Sant Cugat, Pau Puigdollers, destaca l'ambient i l'èxit de convocatòria d'aquesta edició.

Pau Puigdollers

Ha anat molt bé i ha hagut molt nivell esportiu i molt ambient. La competició femenina ha debutat i espero que poguem continuar evolucionant.


Un total de 13 conjunts han participat a la 10a edició del Seven Internacional del Club Rugby Sant Cugat. Equips catalans, francesos i un anglès han mostrat un gran nivell durant tot el dia als dos camps de la Guinardera.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.