Mauri Benito s'acomiada del rugbi amb una marca a l'última jugada


  • Comparteix:

Mauri Benito s'acomiada del rugbi amb una marca en l'última jugada en l'amistós que ha enfrontat els dos clubs de la seva vida, el Rugby Sant Cugat i el BUC. El partit d'homenatge ha comptat amb jugadors de tots dos clubs, amb juvenils i exjugadors d'altres èpoques com l'ara tècnic dels santcugatencs, Jordi Justícia. Abans del partit el Club Rugby Sant Cugat ha regalat a Benito una samarreta emmarcada.

Mauri Benito ha disputat el seu últim partit de rugbi jugant la primera part amb el BUC, equip on ha militat durant 19 temporades, i la segona amb el Rugby Sant Cugat, on ha disputat les sis últimes. El partit de caire amistós ha estat molt competit i ha començat amb la sacada d'honor d'un dels fills de Benito. A l'enfrontament que només comptava en anotar marques la primera part l'ha dominat per 4 a 3 el conjunt santcugatenc. El segon temps ha seguit igualat i després que els barcelonins igualessin s'ha decidit que guanyaria qui fes l'última marca. Mauri Benito ha recuperat una pilota a mig camp i tot i que se li ha escapat, un rival li ha cedit perquè el protagonista del partit arribés fins a la línia de fons enmig dels aplaudiments de jugadors i afició.

El ja exjugador del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, destaca que s'ha acomplert l'objectiu del dia que era passar-ho bé i que estava molt emocionat.

Mauri Benito

És molt emocionant. Suposo que acabarem plorant perquè és un dia molt bonic i amb moltes emocions. Deixo de fer una cosa que m'agrada molt.





Al final del partit s'ha fet un passadís d'honor per a Mauri Benito que s'ha fotografiat amb tots els assistents. En acabar s'han reunit per fer un dinar de gemanor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.