Mauri Benito (Rugby Sant Cugat): 'Estem en el grup més complicat'


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat inciarà la temporada contra el BUC i l'acabarà davant el CR La Vila

El Rugby Sant Cugat inciarà la temporada contra el BUC i l'acabarà davant el CR La Vila

El Club Rugby Sant Cugat jugarà la temporada vinent en el grup B de Divisió d'Honor B. El president de l'entitat santcugatenca, Mauri Benito, creu que els santcugatencs es troben en el grup més difícil dels tres. Els blau-i-negres inciaran la temporada com a locals rebent el BUC i la finalitzaran, també a casa, contra el CR La Vila, que ha baixat de Divisió d'Honor.

La temporada de Divisió d'Honor B arrencarà el cap de setmana del 13 d'octubre, una jornada en què el Club Rugby Sant Cugat començarà descansant i, per tant, disposarà d'una setmana més que la resta d'equips per afrontar la competició. El primer rival dels santcugatencs serà un vell conegut, el BUC, que visitarà la ZEM de la Guinardera el cap de setmana del 20 d'octubre.

La tercera i quarta jornada de lliga, els blau-i-negres s'enfrontaran amb rivals nous respecte la temporada anterior. Els de Jordi Justícia viatjaran a València per jugar contra el València RC i després rebran el CAU València. A la cinquena jornada arribarà un altre clàssic, Rugby Sant Cugat i Barça s'enfrontaran a la Guinardera. El següent cap de setmana els santcugatencs viatjaran de nou a València per enfrontar-se a Les Abelles. A la penúltima jornada de la primera volta els blau-i-negres rebran el Poble Nou i a l'última visitaran el camp del principal favorit, el CR La Vila d'Alacant, que aquest any ha baixat de Divisió d'Honor.

Per tant, un calendari que fa que els santcugatencs comencin i finalitzin la temporada com a locals. Per al president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, iniciar la temporada com a locals és bo i espera que a l'última jornada, davant el CR La Vila, els santcugatencs hagin fet els deures.

Mauri Benito

Està bé rebre el rival més dur al final. Tots els equips perden jugadors al final de temporada. El BUC és un equip enganyós però dóna tranquil·litat començar a casa.


Pel que fa a la resta de rivals, Benito considera que el Rugby Sant Cugat es troba en el grup més complicat dels tres en què destaca el CR La Vila, el Barça i els tres valencians.

Mauri Benito

El nostre grup és el més difícil. Tenim La Vila, principal favorit, el Barça és dels importants i els de València són molt potents.


Enguany el format de la competició varia respecte la temporada passada amb tres grups a la categoria en comptes de dos. El Rugby Sant Cugat es marca com a objectiu classificar-se per a la promoció d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.