Millorar la imatge i seguir guanyant, objectiu del Club Rugby SC a València


  • Comparteix:

Rugby Sant Cugat i BUC es van enfrontar a la primera jornada de Divisió d'Honor B

Rugby Sant Cugat i BUC es van enfrontar a la primera jornada de Divisió d'Honor B

El Club Rugby Sant Cugat no es conforma només amb la victòria i vol millorar la imatge donada a la primera jornada de Divisió d'Honor B. Aquest dissabte, en el segon partit, els santcugatencs visiten el Tecnidex València amb l'objectiu de recuperar el joc mostrat durant la temporada passada. Jordi Justícia acumula quatre jugadors amb lesions lleus del partit contra el BUC, matx en què els de Sant Cugat van debutar amb victòria.

Vèncer, però també agradar. Amb aquesta premissa ha treballat Jordi Justícia durant la setmana, coneixedor que el nivell mostrat pels seus jugadors la primera jornada contra el BUC va ser inferior al que poden arribar a assolir. La primera oportunitat per demostrar-ho serà aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda, a terres valencianes, destins sempre ferragosos per treure bons resultats. En qualsevol cas, el rival, el Tecnidex València, és un conjunt recent ascendit, si bé han dut a terme en els darrers anys una molt ingent feina amb el planter que els ha atorgat un potencial interessant, segons ha assegurat Justícia. Més enllà del rival, l'entrenador se centra en el paper del seu equip, els jugadors del qual, assegura, tenen ganes de canviar la imatge donada durant el primer partit.

Jordi Justícia

Estan amb ganes de millorar el joc, es van fer els deures però no estàvem satisfets del joc que es va desenvolupar.


Alguns jugadors del segon equip reforçaran les baixes que s'han derivat de l'enfrontament contra el BUC. Unes incorporacions que, com diu Justícia, donen les mateixes garanties que els teòrics titulars de la primera plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.