El València tasta el potencial d'un Rugby Sant Cugat que ja suma dos triomfs


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat segueix competint amb bon peu / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat segueix competint amb bon peu / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat supera amb facilitat el Tecnidex València (12-43), recent ascendit, i suma la segona victòria amb bonus en dos partits a Divisió d'Honor B. A la mitja part els santcugatencs tenien un petit domini de set punts, i ha estat a la segona meitat quan han millorat el seu nivell d'efectivitat arribant a la distància final de 31 punts. Després de la primera jornada, en què els de Jordi Justícia van passar per sobre del BUC, els de Sant Cugat tornen a corroborar el seu poder amb una nova pallissa.

Malgrat l'ampli resultat, el Club Rugby Sant Cugat ha hagut de suar de valent per superar un Tecnidex València molt potent en atac, que ha donat molts problemes al conjunt santcugatenc sobretot en el primer temps, en què s'ha arribat al descans amb un 7 a 14 a favor del conjunt de Jordi Justícia.

Amb el pas dels minuts, els valencians han acusat el cansament i els santcugatencs ho han aprofitat, fruit de la seva superioritat física, per posar terra per mig i endur-se la victòria final per 31 punts de diferencia (12-43) amb el bonus d'atac.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca la dificultat de la victòria.

Jordi Justícia

No ha estat tant fàcil com diu el resultat perquè tenen un parell de davanters molt bons. Però gràcies al nostres físic superior hem pogut treure endavant el partit.


Els santcugatencs es mantenen segons a la classificació i la següent jornada, d'aquí a dues setmanes, rebran el CAU València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.