El Rugby Sant Cugat guanya el Poble Nou-Enginyers en un matx travat


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat derrota (44-18) el Poble Nou-Enginyers a la 8a jornada de Divisió d'Honor B. Un matx molt travat en què malgrat el resultat a favor, els santcugatencs mai no han tingut un clar control en un partit en què han acusat les baixes.

El partit ha repetit el guió que s'està seguint aquesta temporada en molt enfrontaments. Una primera part igualada, amb un marcador ajustat (17-13) i un segon temps en el que els santcugatencs han imposat la seva superioritat física per acabar guanyant de manera contundent. S'han avançat els barcelonins amb un xut a pals que ha respost el santcugatenc Gerard amb una marca. L'absència d'Iñaki Berasategi s'ha cobert amb Paul i Axel en els xuts a pals amb bastant encert. Abans d'acabar el primer temps, Pierre ha fet una nova marca.

En el segon temps ha començat a rutllar la maquinària santcugatenca i després d'uns minuts de tanteig, han arribat les marques de la mà de Fede, Pol Pla i Bruno Granell, aquest últim en dues ocasions. Tot i el resultat, el tècnic de Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, creu que l'equip no ha jugat bé.

Jordi Justícia

Tot i la victòria no hem jugat gaire bé. Ens han perdut les individualitats i hem notat la falta d'alguns jugadors.


Amb la victòria, els santcugatencs es mantenen líders amb 31 punts i la següent jornada visiten el camp del La Vila, situat a mitja taula tot i ser un dels principals candidats a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.