El Rugby Sant Cugat vol passar comptes i deixar KO el FC Barcelona


  • Comparteix:

Iñaki Berasategi xutant a pals durant el partit d'anada a la Guinardera

Iñaki Berasategi xutant a pals durant el partit d'anada a la Guinardera

El Club Rugby Sant Cugat visita el FC Barcelona a la 15a jornada de Divisió d'Honor B aquest dissabte a les quatre de la tarda en un matx d'alt voltatge entre dos dels candidats a l'ascens, separats per quatre punts. És un partit especialment significatiu per als santcugatencs, que han perdut els darrers quatre enfrontaments amb els blaugrana.

Des de fa unes temporades, els partits contra el FC Barcelona s'han convertit en un calvari per al Club Rugby Sant Cugat, sempre amb el mateix guió i un mateix final en contra dels interessos santcugatencs. Partits igualats i fins i tot dominats pels homes de Jordi Justícia, que acaben caient de banda blaugrana en els darrers instants. En els últims quatre enfrontaments aquesta ha estat la tònica i aquest dissabte els santcugatencs esperen canviar-la.

Davant tenen un FC Barcelona, que és tercer amb 44 punts, pels 48 dels santcugatencs que són líders en solitari. En mig de tots dos, la Vila amb 46 punts, que la passada jornada va derrotar per la mínima els blaugranes. I encara hi ha un quart equip que lluitarà per aquest ascens, les Abelles, amb 42 punts. Un resultat negatiu contra els blaugrana pot significar que els santcugatencs perdin l'opció de dependre d'ells mateixos.

El capità del Rugby Sant Cugat, Sergi Lafuente, destaca la davantera i el xutador del FC Barcelona, Rafa Staat, com a principals amenaces.

Sergi Lafuente

La seva davantera és molt potent i el seu xutador fa molts punts. Ells afronten molt bé les parts finals del partit i això farà més interessant aquest final.


Jordi Justícia té la baixa segura de Juan Sorrequieta i recupera Perico per al partit contra el FC Barcelona a la Teixonera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.