Un Rugby Sant Cugat amb dues cares guanya les Abelles i s'apropa a l'objectiu


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat es desfà del Les Abelles valencià (31-24) en dos temps molt diferenciats, amb domini santcugatenc abassegador en el primer període i una davallada preocupant en el segon. Quan resten dos partits, els santcugatencs segueixen depenent de si mateixos per ser entre els dos primers del grup Est de Divisió d'Honor B.

El Club Rugby Sant Cugat suma cinc punts d'or en la seva lluita per entrar en el play-off d'ascens de categoria. Els santcugatencs han canviat el guió habitual dels seus partits i han sortit molt forts, aconseguint un clar avantatge en el primer temps (17-0) amb marques de Pol Pla, Juan Sorrequieta i Joan Losada. Per contra els valencians gairebé no han passat la línia de 22 santcugatenca i no han donat mostres de perill en cap moment.

En el segon temps, els de Jordi Justícia han ampliat l'avantatge amb dues marques de Gerard Mayol i Pol Pla, i quan ja guanyaven 31 a 0 s'han deixat anar, fet que ha aprofitat el les Abelles per anar retallant distàncies poc a poc i plantar-se en 24 punts, sumant així dos punts, un de bonus ofensiu i un de defensiu. Un marcador final (31-24) que deixa mal sabor de boca tot i la victòria, per la davallada en el joc final.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, valora la millora en el joc del seu equip en els primers 50 minuts de partit.

Jordi Justícia

S'ha vist una millora respecte els dos últims partits, treient la darrera mitja hora. És positiu perquè encara queda la part més complicada de la competició.


La següent jornada els santcugatencs visiten el Poble Nou Enginyers, equip de la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.