El Rugby Sant Cugat guanya amb contundència l'Atlético Portuense

El Club Rugby Sant Cugat apallissa l'Atlético Portuense (87-15) a la quarta jornada del grup B de la fase de d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs han enllestit el matx en el primer temps amb set marques i arribaran al darrer partit amb 15 punts i líders, a l'espera del resultat del Bera Bera al camp de l'Atlético Portuense la setmana vinent.

Feia temps que no es veia un marcador així a la Guinardera amb protagonisme del primer equip del Rugby Sant Cugat. Un total de 13 marques i 11 transformacions ha estat el bagatge ofensiu d'un conjunt local que no ha tingut rival en l'Atlético Portuense, que a la mitja part ja perdia (42-10). El ràpid joc santcugatenc s'ha imposat sobre una defensa gaditana que ha fet aigües tant a les bandes com pel centre.

En el segon temps els de Jordi Justícia no han baixat el ritme i han continuat amb un gran percentatge anotador. Cal destacar la presència de jugadors menys habituals en el 15 inicial i l'efectivitat d'un inspirat Pol Pérez en el xut a pals. Les marques han estat obra de Danielle, Pol Pla, Joan Losada, Gabriel Pugliese, Bruno Granell i Gerard Mayol. Tot i l'espectacular victòria, el tècnic santcugatenc Jordi Justícia, creu que els seus jugadors encara poden donar més en algunes fases del partit.

Jordi Justícia

Demano contundència perquè alguns errors, tot i tenir el partit decidit avui, poden suposar marques en contra en el futur i no els podem permetre.

La victòria dóna als santcugatencs cinc punts més i eixamplen l'avantatge sobre el Bera Bera a nou punts, però amb un partit més. La setmana que ve els de Jordi Justícia descansen i d'aquí a dues visiten el Bera Bera en un matx que es preveu decisiu.