La 1a Trobada de Veterans de Rugbi reuneix 300 persones a la Guinardera


  • Comparteix:

Salvador Brasó amb els premiats a la Trobada

Salvador Brasó amb els premiats a la Trobada

El joc net i el companyerisme han estat els protagonistes de la 1a Trobada de Veterans de Rugbi, organitzada per la Federació Catalana i el Club Rugby Sant Cugat. Unes 300 persones han participat d'una jornada festiva i no competitiva en què s'han disputat 19 partits entre els 10 equips assistents.

La 1a Trobada de Veterans de Catalunya, celebrada aquest diumenge a la ZEM de la Guinardera, ha tornat a demostrar el poder de convocatòria del Rugby Sant Cugat. L'acte, organitzat per la Federació Catalana de Rugbi amb vocació de continuïtat, ha nascut amb l'objectiu de reunir els equips de veterans de Catalunya per promocionar la pràctica d'aquest esport més enllà de la retirada competitiva.

La trobada, dividida en les categories de més de 45 anys, menys de 45 anys i femení, ha començat a les deu i s'ha allargat fins a les dues del migdia, quan tots els assistents han pogut gaudir d'un tercer temps a les mateixes instal·lacions de la Guinardera.

El president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, es mostrava molt satisfet amb l'esdeveniment, tant per l'assistència com pel fet que no s'hagi fet mal ningú.

Mauri Benito

Molt bona valoració, molt contents de com ha sortit tot. El més important és que ningú s'ha fet mal, cosa que és habitual als partits de veterans.


Salvador Brasó, vicepresident i tresorer de la Federació Catalana de Rugbi, ha assenyat que, tot i l'excel·lent organització, els agradaria que les properes edicions s'alternés la seu.

Salvador Brasó

En principi la idea és anar-ho alternant, tot i que són unes grans instal·lacions. Ens agradaria que els altres clubs s'impliquessin i no volem carregar-los cada any.


Tot i que no fos una jornada competitiva, sí que s'han repartit premis al millor rugbi desplegat i a l'esportivitat. En categoria masculina de més de 45 anys el premi al millor rugbi ha estat pel Barça, mentre que en menys de 45 se l'ha endut el Santa Coloma. El guardó a l'esportivitat en categoria masculina se l'ha emportat l'Associació de Veterans Barcelona Rugbi Kings Pebrots i en categoria femenina, per les Pink Panthers Mamis de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.