El Rugby Sant Cugat es jugarà contra el Bera Bera un lloc a la final


  • Comparteix:

El xoc de l'anada va estar molt igualat

El xoc de l'anada va estar molt igualat

El grup A del play-off d'ascens a Divisió d'Honor, en el qual està el Rugby Sant Cugat, es decidirà diumenge vinent en el matx entre el Pegamo Bera Bera de Sant Sebastià i els santcugatencs. La victòria del conjunt donostiarra contra l'Atléctico Portuense el situa segon amb 11 punts, pels 15 dels santcugatencs. La victòria o una derrota amb bonus donaria els de Jordi Justícia la classificació per a la final.

El Pegamo Bera Bera ha complert amb els pronòstics i s'ha endut la victòria del camp de l'Atlético Portuense (24-43) amb bonus ofensiu. Un resultat que situa els bascos amb 11 punts, quatre menys que els santcugatencs. Per la darrera jornada de competició, els santcugatencs depenen d'ells mateixos per classificar-se per a la final. La victòria a Sant Sebastià els confirmaria com a líders. Amb una derrota, dependria dels bonus aconseguits per un i altre equip. Una derrota dels santcugatencs, però amb bonus ofensiu i defensiu, donaria el passi als santcugatencs. En cas d'empat a punts final, es miraria el golaverage particular, a l'anada van finalitzar 27 a 23 pels santcugatencs, i després el general en cas d'empat en el particular.

En l'altre grup, l'Alcobendas ha perdut totes opcions de classificació, caient a casa (20-29) contra l'Uribealdea. A la darrera jornada, Uribealdea amb vuit punts i FC Barcelona amb 11 es jugaran la classificació per a la final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.