Rugby Sant Cugat i Barça mostren respecte durant la presentació de la final


  • Comparteix:

Joan Losada, jugador del Club Rugby Sant Cugat, i Sergi Guerrero, del FC Barcelona, han estat els encarregats d'escalfar motors a la presentació de la final de Divisió d'Honor B d'aquest diumenge. Durant l'acte tots dos jugadors han pogut trepitjar el terreny on es disputarà la cita, la gespa de l'estadi de la Foixarda.

Joan Losada i Sergi Guerrero han manifestat la il·lusió i alhora la dificultat d'endur-se el partit d'aquest diumenge. Tant un jugador com altre, vells coneguts i referents en els seus equips, s'han encarregat de recordar la igualtat del matx. El jugador del Sant Cugat, Joan Losada, assegura que ascendir és un somin per una plantilla la majoria de la qual ha sortit del planter.

Joan Losada

L'equip titular serà format a casa, i per tots nosaltres és un somni ascendir a Divisió d'Honor.


De la seva banda, i en la mateixa sintonia que ho ha manifestat el seu entrenador, Sergi Guerrero ha restat importància al fet que el seu equip hagi guanyat els dos partits d'aquest curs al Rugby Sant Cugat.

Sergi Guerrero

Els resultats que hem tingut a la lliga no tenen res a veure amb el partit que jugarem diumenge. No portem el paper de favorits, però és una final.


Serà aquest diumenge a dos quarts d'una quan doni el tret de sortida a la primera final catalana de la Divisió d'Honor B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.