L'Universidade de Vigo espera un Rugby Sant Cugat molt perillós en els tres quarts


  • Comparteix:

De color blau, el Blusens Universidad de Vigo / Font: Vigo Rugby

De color blau, el Blusens Universidad de Vigo / Font: Vigo Rugby

El Blusens Universidade de Vigo Rugby és el rival del Club Rugby Sant Cugat en l'eliminatòria final d'ascens a Divisió d'Honor. Els gallecs, que han finalitzat penúltims a la màxima categoria del rugbi estatal amb set victòries i 15 derrotes, porten un mes sense competir oficialment tot i que han disputat dos amistosos per preparar aquesta eliminatòria. El primer partit es disputarà aquest diumenge.

El conjunt gallec està entrenat per un català d'adopció com és David Monreal, que també exerceix de jugador en l'equip viguès. El Vigo té dues baixes segures, la del neozenlandès Sam Hayes, que ha tornat al seu país, i la de Víctor Salgado, lesionat.

El conjunt gallec va pujar a l'elit del rugbi estatal ara fa tres anys. Per les seves files, ja a la Divisió d'Honor, han passat jugadors com Nico Gómez o Pol Gómez, ara de nou al Rugby Sant Cugat. Es tracta d'un conjunt rocós a la davantera i amb molt de pes, en què destaca la presència d'alguns jugadors de Nova Zelanda d'alt nivell que han jugat amb la selecció oceànica. També tenen l'internacional espanyol Alejandro Blanco i recuperen el català Òscar Ferreres, baixa tota la temporada per lesió. El tècnic del Blusens Universidade de Vigo, David Monreal, defineix el seu equip com un conjunt a qui li agrada jugar la pilota, però que s'ha vist perjudicat per les lesions.

David Monreal

Si sabem jugar concentrats i mentalitzats ens agrada tenir la possessió de la pilota. Aquesta temporada ens han afectat les lesions i estem en una posició que no ens esperàvem.


Pel que fa el Club Rugby Sant Cugat, el tècnic del conjunt gallec no se'n refia, tot i que admet que a la davantera ells tenen cert avantatge.

David Monreal

Un punt dèbil dels santcugatencs potser seria la davantera, però són un equip lluitador. La nostra davantera, crec, és de més pes.


El primer partit es disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia a la Guinardera, tot i que els gallecs viatjaran dissabte per preparar el matx amb tranquil·litat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.