El Muntanyenc aconsegueix quatre podis a la final de la Copa Catalana de rítmica


  • Comparteix:

El Muntanyenc ha guanyat en dues categories

El Muntanyenc ha guanyat en dues categories

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) aconsegueix dues primeres posicions i dues terceres places a la final de la Copa Catalana de rítmica que s'ha disputat aquest diumenge a la rambla del Celler. L'entitat santcugatenca ha obtingut millors resultats que a l'anterior edició. Mira aquest video

Dels sis conjunts que presentava el Muntanyenc només dos s'han quedat fora del podi: l'aleví de nivell vuit i el de nivell set. El gran nombre de participants en aquestes dues categories ha complicat les opcions de les santcugatenques per fer-se amb alguna de les primeres places, ja que les puntuacions han estat molt igualades.

El Muntanyenc ha guanyat en les categories de benjamí nivell quatre i d'infantil nivell vuit. Aquest últim conjunt participarà al campionat d'Espanya que se celebrarà a Saragossa el cap de setmana vinent amb l'esperança, segons el club santcugatenc, de quedar entre els deu primers. Les terceres places han estat en infantil cinc i aleví vuit.

El president de la secció de rítmica del CMSC, Toni Molina, està satisfet amb els resultats i destaca que són millors que en edicions anteriors.

Toni Molina

Hem millorat perquè han participat més conjunts i hem obtingut més premis.





Després d'aquest esdeveniment, el Muntanyenc pot seguir acumulant podis aquest cap de setmana amb el campionat d'Espanya i en el campionat d'Estètica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.