El repte solidari de sis santcugatenques


  • Comparteix:

Imatge de les sis santcugatenques

Imatge de les sis santcugatenques

L'equip anomenat 'Seis a por agua', integrat per sis santcugatenques, participarà a la caminada solidària Intermón Oxfam Trailwalker del dissabte 7 de maig. La ruta a peu cobrirà un recorregut de 100 quilòmetres entre el Montseny i Montserrat, que les participants hauran de completar en un màxim de 36 hores. Una de les integrants del conjunt, Roser Nadal, destaca que l'objectiu és recaptar 2.500 euros per construir un pou d'aigua Tanzània.

La d'enguany és la primera edició de la Trailwalker que es disputa a territori espanyol i concretament a Catalunya. La Intermón Oxfam Trailwalker s'ha disputat a països com Austràlia, Alemanya, Japó, Holanda i Canadà, des de fa 24 anys. L'objectiu de la caminada és lluitar contra la pobresa i la injustícia i aconseguir donatius per a l'ONG. Sis santcugatenques han format un equip per participar-hi. S'anomena 'Seis a por agua' i l'integren Mariel Morra, Silvia Urgeles, Eve Perea, Lourdes Huici, Anna Argemí i Roser Nadal. De moment el conjunt santcugatenc ha aconseguit 2.099 euros de donatius. L'objectiu és arribar a la xifra de 2500 segons explica una de les integrants de l'equip, Roser Nadal.

Roser Nadal

Esperem arribar a la xifra de 2.500 euros perquè es pugui construir un pou d'aigua a Tanzània.



Nadal explica com neix la idea de participar en aquesta cursa i quin paper tenen les sis participants de l'equip.

Roser Nadal

L'equip està format per sis persones. Quatre són les que participen i dues donen suport extern.




La prova sortirà el 7 de maig del Montseny i acabarà a Montserrat. Tots els que vulguin aportar diners a la iniciativa solidària ho poden fer a través del web trailwalker.intermonoxfam.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.