Il·lusionen


  • Comparteix:

Gemma Mengual i Andrea Fuentes mostren un gran nivell en el primer exercici de la competició per parelles de sincronitzada. La puntuació, la segona millor de la prova, es sumarà a la de dimarts per conformar la llista de 12 finalistes.

Amb un exercici molt brillant només superat per les nedadores ruses, Gemma Mengual i Andrea Fuentes, vigents campiones d'Europa, mostren que son aspirants a obtenir medalla en el Jocs Olímpics. Una segona plaça en l'exercici per parelles, amb una execució molt acurada i amb moviments molt àgils, ha fet que el jutges valoressin amb gran nota l'actuació de les nedadores espanyoles.

La meitat de la nota aconseguida, es suma a la meitat que se'ls atorgui en l'exercici de dimarts. La suma de les dues puntuacions conformarà la llista definitiva de dotze parelles per la final que es disputarà aquest dimecres.

Mengual, una de les esportistes que s'entrena al CAR de Sant Cugat, es va quedar a les portes a d'aconseguir pujar al podi en els Jocs Olímpics d'Atenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.