Els skaters redissenyen el projecte de remodelació de l'skatepark de la Pollancreda


Temes relacionats

Martínez: 'La plataforma de l'skatepark és massa petita i els nous mòduls no hi caben' ( 2/mar/11)

L'Ajuntament i els joves, units per remodelar l'skatepark (25/feb/11)


  • Comparteix:

Aquest és el diseny definitiu de l'skatepark de la Pollancreda

Aquest és el diseny definitiu de l'skatepark de la Pollancreda

L'skater professional santcugatenc Alejandro Martínez i el col·lectiu skater de la ciutat han introduït alguns canvis en el projecte inicial de remodelació de l'skatepark de la Pollancreda. Per tal d'aprofitar millor l'espai, s'han redistribuït els mòduls i se n'ha prescindit d'alguns inicialment previstos per Spoko Ramps i l'Ajuntament. Alejandro Martínez ha explicat que els canvis eren necessaris per guanyar metres i assegura que els skaters de la ciutat estan 'com bojos' per estrenar-lo.

La setmana passada, Martínez va reunir-se amb un arquitecte de l'Ajuntament i amb Spoko Ramps per exposar-los els defectes del projecte que havia presentat dies abans la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat. Segons l'skater professional local, la plataforma del skatepark de la Pollancreda era massa petita per acollir tots els mòduls que hi havien proposat i, finalment, s'ha revisat aquest projecte inicial. Ho explica Alejandro Martínez.

Alejandro Martínez

Hem redistribuït els mòduls per aprofitar l'espai. N'hem posat alguns més petits i n'hem tret d'altres. Hem guanyat metres.



Després dels canvis introduïts, Martínez assegura que l'skatepark farà un bon salt de qualitat, tot i que encara segueix necessitant una plataforma més gran.

Alejandro Martínez

El nou projecte el veig força bé. És un bon skatepark. Tot i això li segueixen faltant metres.


Està previst que la remodelació de l'skatepark estigui llesta abans de Setmana Santa. Martínez ha assegurat que està pensant en organitzar un campionat per inaugurar-lo i que els skaters de la ciutat estan 'com bojos' per estrenar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.