Arriba el primer campionat d'skateboard


  • Comparteix:

Imatge virtual de l'Skatepark

Imatge virtual de l'Skatepark

El nou 'skatepark' de la rambla del Celler s'estrenarà aquest diumenge amb un campionat amateur i professional. L'organització preveu tenir al voltant d'una trentena de participants en cada una de les tres categories i assegura que s'aproparà gent de tota Catalunya. La competició neix amb la intenció de repetir-se anualment i consolidar-se amb èxit a la ciutat.

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de competició, a partir de les onze del matí. Els competidors podran triar entre tres categories. D'una banda la disciplina 'street' o carrer, que es divideix en amateurs i en professionals -aquells patinadors amb espònsors i patrocinadors-, i d'altra banda la disciplina 'half-pipe' o rampa.

Els premis per a les categories professionals són econòmics i per als amateurs són obsequis materials. Un dels organitzadors de l'esdeveniment, Alejandro Martínez, preveu que participin més de 30 'skaters' en cada disciplina i que vinguin de tot Catalunya. L'èxit que esperen en aquesta primera edició ja fa pensar en altres entregues del campionat.

Alejandro Martínez

Espero poder fer-ne un anual amb aquestes instal·lacions noves i estic convençut que l'Ajuntament estarà encantat.



El nou 'skatepark', tot i que inclou nous mòduls i un circuit nou, encara hauria d'adequar altres aspectes per satisfer al 100% les necessitats de la comunitat de patinadors santcugatencs. Segons Martínez, una de les demandes més sol·licitades és la creació duna plaça de ciment destinada a l'ús de l''skate'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.