ESPORTS.- El pilot santcugatenc, Guim Roda, posa a punt la seva moto i es prepara per la quarta prova del campionat estatal


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc de Superesport, Guim Roda, està preparant la quarta prova del Campionat d'Espanya a Albacete amb el seu equip, Procurbe. Els dies 19 i 30 d'Agost serà quan es corri aquesta cursa encara que el santcugatenc ja s'està entrenant per deixar la seva moto a punt i conèixer més a fons el traçat de la localitat manxega.

Guim Roda es troba en segon lloc al campionat d'Espanya i es troba a només deu punts del primer classificat. El pilot local estarà a Albacete fins diumenge i després estarà un temps de vacances fins que retorni el 22 d'agost per continuar preparant aquesta carrera. Guim Roda explica que en aquesta setmana de preparació no li estan sortint les coses gairebé.
Ara per ara l'objectiu de Roda és quedar campió d'Espanya en la categoria de Superesport. En els quatre anys que porta el santcugatenc en aquesta divisió mai s'ha alçat amb aquest campionat. Roda no pensa de moment en donar el salt a Superbikes, només ser primer en l'estatal.
Hem de recordar que Roda porta des de 1997 corrent el campionat d'Espanya encara que l'èxit més recent s'ha de buscar aquest cap de setmana quan va quedar campió de les 24 hores disputades al circuit de Montmeló. Roda, Hervás i Tomàs van ser els campions amb l'equip Folch Endurance de Reus ja que van superar en una volta al conjunt Suzuki. A dotze voltes del final l'equip de Roda es va posar líder per un error dels seus rivals. El santcugatenc comenta l'error que va cometre el conjunt de Suzuki.
El 19 i 30 d'agost serà quan Guim Roda corri la quarta prova del Campionat estatal de Superesport a Albacete. Si guanyés faria un pas important cap al seu objectiu: quedar campió d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.