Un total de 660 parelles converteixen Sant Cugat en la capital dels balls de saló


  • Comparteix:

Sant Cugat ha estat el punt de trobada aquest cap de setmana dels apassionats als balls de saló. Un total de 660 parelles, una quinzena de les quals formen part de l'Escola de Ball de la ciutat, han passat pel Pav-3 de la rambla del Celler per mostrar les seves habilitats i competir a nivell internacional i nacional.

Un any més, Sant Cugat ha aplegat els millors ballarins del món, que han desplegat el seu millor repertori a ritme de pasdoble, samba, jive, rumba, vals, tango i txa-txa-txa. Cada parella s'ha exhibit en diferents modalitats de ball sota l'atenta mirada dels jutges, que valoraven les seves actuacions. En total, més de 660 parelles han dansat pel parquet del Pav-3. Un nombre que, tot i no ser una xifra rècord, satisfà l'organitzador de la competició, Jesús Curto.

Jesús Curto

Fem una valoració positiva de la participació i el públic assistent. El pavelló estava ple de gom a gom. Estem satisfets.



Dissabte s'ha realitzat la competició internacional, amb ballarins vinguts de 10 països d'arreu d'Europa. En aquesta competició les parelles santcugatenques formades per Manuel Ramírez i Júlia López, i Dani Curto i Mònica Guirau han obtingut la segona posició en la modalitat sènior i professional de balls llatins, respectivament. Diumenge, s'ha disputat la prova nacional, i ha comptat amb la presència de 10 parelles de la ciutat. Tot i l'àmplia presència santcugatenca, algunes de les parelles locals no han pogut competir per formar part del 'organització d'aquest gran esdeveniment. Així ho explica l'organitzador de la competició, Jesús Curto.

Jesús Curto

A Sant Cugat tenim un handicap perquè a alguns ballarins no els deixo competir per ajudin en la col·laboració d'aquestes 13 o 14 hores de competició.






La propera cita per als ballarins serà durant la Semana Santa amb una olimpíada de balls de saló que durarà cinc dies ininterrompudament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.