Marxa massiva amb 5.000 persones a Can Coll


  • Comparteix:

Parada per dinar a Can Coll

Parada per dinar a Can Coll

Can Coll s'ha convertit en un dels protagonistes de la Marxa de Regularitat, ja que s'han aplegat 5.000 persones en aquest indret. A més, la 53a Marxa passarà a la història com l'edició on menys abandonaments s'han produït i més marxaires han completat el recorregut. La jornada s'ha desenvolupat sense incidents destacables i ha tancat amb més de 1.300 parelles participants que han recorregut el parc natural de Collserola.

Finalment, el temps ha acompanyat els marxaries, que gràcies als núvols s'han pogut oblidar de la calor. Això ha animat molts santcugatencs a seguir en directe el desenvolupament de la Marxa. La plaça de Can Coll, on els participants han parat per dinar, ha aplegat unes 5.000 persones, segons el Centre d'Educació Ambiental de Collserola.

El coordinador de la Marxa, Silvano Bendinelli, ha destacat aquesta gran concentració de santcugatencs.

Silvano Bendinelli

A diferència d'enguany, només una trentena de persones pujaven a Can Coll quan tocava aquest indret.


La Marxa de Regularitat ha demostrat una vegada més que és una de les cites que més santcugatencs apleguen. A més dels acompanyants, la Marxa ha registrat unes 1.250 parelles infantils i 70 juvenils. Enguany, però, i després de 53 edicions, els marxaries han trepitjat la serra de Collserola ja convertida en parc natural.

Precisament, alguns dels nens participants han destacat l'entorn natural com un dels al·licients d'aquesta iniciativa.

Participants

Ens trobem arbres, plantes i a vegades bassals. / Moltes flors, arbres i alguns animals. / Molts arbres i plantes. / Hi ha molts paisatges, és molt 'guapo'.




De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquesta competició per a la cohesió de la ciutat.

Mercè Conesa

Tenim ja una generació d'adults que van fer la Marxa Infantil i ara porten els seus fills. Sense cap mena de dubte és una jornada que és una insígnia.






De cara a l'edició de l'any vinent, l'organització vol replantejar la Marxa Juvenil per augmentar així la seva participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.