Pantalla gegant de Cugat.cat per veure el Barça-Manchester a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Pantalla gegant de Cugat.cat a la Plaça d'Octavià al 2009

Pantalla gegant de Cugat.cat a la Plaça d'Octavià al 2009

Cugat.cat oferirà als santcugatencs la possibilitat de veure la final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Manchester en una pantalla gegant a la plaça d'Octavià. Fa dos anys, més de 5.000 persones es van aplegar al mateix lloc per seguir la final d'aquella edició, en què l'equip de Josep Guardiola va obtenir el títol a Roma. La iniciativa té la col·laboració del bar El Mesón i del 'Diari de Sant Cugat'.

La pantalla gegant disposarà de la tecnologia necessària per evitar que la llum solar dificulti el seguiment del partit. Ho ha explicat el director de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

És una iniciativa que funciona molt bé. Enguany posarem una pantalla que permetrà que hi hagi bona visibilitat tot i la llum.


L'organització no oferirà cadires als assistents, que podran portar les seves particulars a la plaça. El partit començarà a tres quarts de nou del vespre a l'estadi de Wembley, a Londres, on el Barça va guanyar la primera Copa d'Europa de l'entitat el 1992.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.