Erika Castanyeda, campiona d'Espanya de pes lleuger


  • Comparteix:

La santcugatenca Erika Castañeda guanya el campionat d'Espanya de taekwondo que s'ha disputat a Alacant. Castañeda, que representa a Catalunya, venç a la final a la valenciana Estefania Almela per 2 a 1 i suma el seu segon títol estatal.

Erika Castañeda ha sumat el seu segon títol de campiona d'Espanya de taekwondo. Castañeda, que en el 2004 ja va aconseguir aquesta fita, ha tornat a repetir títol aquest 2006. La santcugatenca es va desfer a la final de la representant valenciana, estefania Almela, per 2 a 1.
Després d'aquest campionat, Castanyeda continuarà entrenant-se a l'espera de que el mes de març conegui si va convocada amb la selecció espanyola per a la disputa de l'Europeu.
Joan García ha parlat amb ella al programa l'Esportiu.

Erika Castanyeda

No m'esperava quedar campiona d'Espanya després de sortir d'una lesió


Haurem d'esperar uns quants dies per saber si Erika Castanyeda participa a l'Europeu al mes d'abril amb seu encara per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.