TENNIS: 450 tennistes participen al Club Esportiu Valldoreix al torneig puntuable pel Circuit Juvenil


  • Comparteix:

Un total de 450 tennistes han participat al torneig puntuable pel vint-i-dosè Circuit Juvenil d'Estiu que organitza la federació catalana al Club Esportiu Valldoreix. Les categories anaven des de benjamins fins a juvenils tant masculí com femení . D'altra banda, el club valldoreixenc acollirà del 5 a l'11 de setembre el Campionat de Catalunya de tennis en categoria benjamí.

El Club Esportiu Valldoreix ha estat l'escenari un any més d'una de les proves que puntuen pel Circuit Juvenil d'Estiu. La federació catalana de tennis és l'encarregada d'organitzar aquest campionat que va donar el tret de sortida el passat mes de juny i que es perllongarà fins a principis d'octubre, quan es disputarà el Màsters, amb els millors jugadors del torneig.
Enguany fins a 450 joves tennistes entre les categories de benjamí i júnior s'han aplegat a les pistes del Valldoreix per disputar la prova.
L'entrenadora de l'equip juvenil, Sonia Delgado, assegura que aquest any la prova ha estat tot un èxit i que han tingut un nivell bastant alt.

Sonia Delgado

La veritat és que aquest any ha sortit molt bé el torneig, no hem tingut cap problema i hem tingut un nivell bastant alt.


La Federació Catalana de tennis ha designat el Club Esportiu Valldoreix com a seu del Campionat de Catalunya benjamí que es disputarà entre el cinc i l'onze de setembre.
Delgado comenta que aquest campionat és una recompensa que els ha donat la federació per altres torneigs en categoria benjamí que ja havien organitzat.

Sonia Delgado

Vam començar fent el primer torneig de benjamí puntuable per la federació catalana i ens va sortir bastant bé. Poder organitzar el Campionat de Catalunya és una recompensa que ens ofereix la federació.


El Campionat de Catalunya en categoria benjamí tindrà lloc doncs del cinc a l'onze de setembre a les pistes del Club Esportiu Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.