TENNIS: 116 tennistes disputen el Campionat de Catalunya benjamí al Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

116 tennistes participen des de dilluns i fins diumenge al Campionat de Catalunya benjamí de tennis organitzat pel Club Tennis Valldoreix amb la col·laboració de l'empresa BTT. La competició compta amb la participació de 12 tennistes de Valldoreix i Sant Cugat.

El Club Tennis Valldoreix acull fins diumenge el Campionat de Catalunya benjamí de tennis després que la federació Catalana escollís el Club Valldoreixenc com a seu del Campionat. Entre els jugadors participants hi ha tennistes de tres clubs del municipi: Club Tennis Natació Sant Cugat, Set Ball Tennis, i Club Esportiu Valldoreix. 79 nois i 37 noies formen uns 116 participants en total. Sònia Delgado, jutge àrbitre de la competició, explica com va sorgir la decisió de fer el Campionat al Club Valldoreixenc:

Sònia Delgado

Nosaltres ja havíem orgnaitzat el màster benjamí i la idea era fer més coses amb els més petits. Aquest any com a premi ens han donat el torneig.


La competició segueix el sistema d'eliminació i compta amb el nivell més alt de Catalunya tal com comenta Delgado:

Sònia Delgado

En aquest campionat hi ha els millors jugadors benjamins de Catalunya.


La competició arribarà el seu punt final diumenge quan es disputaran les finals. La final femenina es jugarà a partir de les deu del matí mentre que la masculina e spreveu que comenci a partir de les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.