ProAm, tertúlia i sopar oficial del Torneig de Tennis Grup XXI-PGS


  • Comparteix:

Un PROAM a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat, un col·loqui amb els tennistes Àlex Corretja i Albert Costa i un sopar oficial són els actes extraesportius que marquen la jornada d'avui al Trofeu Grup XXI-PGS.

A les 6 de la tarda començaran els partits entre professional i famosos. Hi seran presents els tennistes Àlex Corretja i Albert Costa, així com el periodista de TV3, Xavier Bonastre, la comentarista esportiva i extennista, Elisa Villa, el tertulià de Catalunya Ràdio, Joan Maria Espadaler i el membre d'Òmnium Cultural, Valentí Feixes.

A continuació, a 2/4 de 8 del vespre, la periodista Mònica Huguet conduirà una tertúlia oberta a tothom a la sala d'actes del club. Amb el títol "Un tenista català al món", comptarà amb la presència dels tenistes Àlex Corretja i Albert Costa. El director esportiu del Club Tennis Natació St. Cugat, Fèlix Riba, destaca la temàtica del col·loqui.

Fèlix Riba

Es parlarà del món del tennis a Catalunya i al món


L'últim acte d'avui serà el sopar oficial del Trofeu Grup XXI-PGS. Riba comenta que és un acte d'agraïment a tots aquells que han fet possible l'organització del torneig.

Fèlix Riba

És un sopar de reconeixement a patrocinadors i organitzadors del trofeu.


El sopar tindrà lloc a partir de 2/4 de 10 del vespre al restaurant "Can Ametller" de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.