El català absolut de tennis arriba a la recta final


  • Comparteix:

Ferran Ventura, del Cercle Sabadellès, dóna la sorpresa al Campionat Absolut de Catalunya de Tennis en guanyar al cap de sèrie núm. 4 Javier Genaro, per un fàcil 6 a 3 i 6 a 4. Els altres caps de sèrie, Albert Montañés, Albert Portas i Fernando Vicente no han tingut cap problema per passar a semifinals. Avui també es disputa la final femenina entre Laura Pous i Yolanda Clemot.

El tennista gironí que milita al Cercle Sabadellès, Ferran Ventura, ha passat a semifinals, després de donar la sorpresa en guanyar el número 4 del torneig, Javier Genaro. En els altres partits de quarts de finals tots els favorits van fer-se amb la victòria. Així doncs, ja ha quedat configurat el quadre de semifinals masculines. Albert Portas i Fernando Vicente disptaran la primera, mentre que Ferran Ventura s'enfrontarà al cap de sèrie número 1, Albert Montañés.
Ventura es mostra molt motivat per aquest partit i no descarta tornar a donar la sorpresa.

Ferran Ventura

He de donar guerra en un partit difícil, però no descarto guanyar


El tennista del Cercle Sabadellès té molt clar quins són els punts forts del seu rival i com ha de jugar per fer-se amb la victòria.

Ferran Ventura

Montañés té una dreta molt potent; jo he d'aprofitar-me del meu revés i pjar a la xarxa


Els partits de semifinals masculines es jugaran a partir de 2/4 de 12 del migdia.

Dues hores més tard es disputarà la final femenina que enfrontarà a la cap de sèrie número 1, Laura Pous, amb Yolanda Clemot, que ve de disputar la fase prèvia. Clemot es va desfer en les semifinals de la número 2 del campionat, Núria Roig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.