Pous i Montañés campions de Catalunya de tennis


  • Comparteix:

Laura Pous i Albert Montañés són els nous campions de Catalunya de tennis en una competició que s'ha disputat al Club Esportiu Valldoreix. La final masculina compta amb una bona assistència de públic, entre ells Lluís Recoder i el president de la Federació Catalana, Josep Ferrer-Peris.

Albert Montañés, del Club Tennis Barcelona, s'ha proclamat campió de Catalunya en derrotar a la final a Fernando Vicente per 6-3 i 6-4. El de Sant Carles de la Ràpita no troba molta oposició en el rival. Montañés estava molt content pel triomf final.

Albert Montañés

És el primer cop que guanyo aquest català i em fa molta il.lusió


Pel que fa a la categoria femenina, Laura Pous es va desfer amb molta comoditat per un doble 6 a 1 a Yolanda Clemont. Pous guanya per tercer any consecutiu el Campionat de Catalunya i analitzava d'aquesta manera la final i els seus objectius pel 2006.

Laura Pous

Estic molt contenta per aconseguir aquest títol


El Club Esportiu Valldoreix ha acollit per segon any consecutiu el Campionat de Catalunya amb una molt bona organització. Lluís Recoder comentava aquest fet.

Lluís Recoder

és una gran sort que el Club Esportiu Valldoreix aculli dos cops seguits el Campionat de Catalunya


El president de la Federació Catalana de Tennis, Josep Ferrer-Peris, es mostrava satisfet per l'organització del club valldoreixenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.