Valldoreix prepara el 3r 'Tennis i cultura'


  • Comparteix:

El Club Esportiu Valldoreix prepara la tercera edició del torneig benjamí 'Tennis i cultura'. La competició es disputa a 6 clubs de tota Catalunya i està detinada a tots els nens i nenes fins a 10 anys. El coordinador del torneig, Roger Badia, espera el mateix èxit de participació que en d'altres edicions.

Valldoreix comença a escalfar motors pel 'Tennis i Cultura'. El Club de tennis valldoreixenc porta 3 anys organitzant el torneig i, fins el moment, sempre ha estat un èxit. Prova d'això, és que enguany s'amplia el nombre de clubs on es disputaran els partits. Fins l'any passat, Platja d'Aro, Lleida, Tarragona i Valldoreix eren les úniques localitats que acollien aquest torneig. Enguany hi haurà dos clubs més, un d'Osona i un altre de Manlleu. L'objectiu d'aquest torneig no és només esportiu, sinó també abarca l'àmbit cultural, com bé ho expressa el títol de la competició: 'Tennis i cultura'.
El coordinador del torneig, Roger Badia, explica el perquè del títol.

Roger Badia

Tots els participants reben per inscriu-re's un llibre perquè també volem fomentar la cultura


Les dues edicions anteriors han gaudit d'un gran nombre de participants. Badia està segur que aquest any també registraran un bon nombre de tennistes.

Roger Badia

Aquest torneig ha tingut sempre molt bona acollida. Estem contents amb la participació


El torneig va dirigit als nens i nenes de fins a 10 anys. La competició al club tennis Valldoreix comença el 14 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.