Hector Ruiz, campió de l'Open Life Promomed


  • Comparteix:

El tennista del Club Barcino, Hector Ruiz, guanya l'Open Life Promomed després d'imposar-se a Marc Fornell per 4-6/6-3 i 7-6. Jordi Vilaró, director d'aquest torneig organitzat pel Tennis Valldoreix, es mostra orgullós per la feina feta i diu que en aquesta primera edició s'han superat les espectatives.

Amb un Club Tennis Valldoreix ple de gom a gom els dos finalistes d'aquest primer Torneig Open Life Promomed, Hector Ruiz i Marc Fornell, han posat el punt i final a dues setmanes de tennis en estat pur a la nostra ciutat. Després que l'esperança del Tennis Valldoreix, Adrià Méndez, perdés a les semifinals davant el que ha estat el campió, Hector Ruiz, l'afició santcugatenca s'ha aplegat aquest matí a la seu del club valldoreixenc per gaudir d'una gran final.

Com s'esperava, amb molta igualtat i tensió, Ruiz i Fornell, han fet un partit emocionant i molt disputat. Amb un primer set a favor, 4-6, Marc Fornell partia com a favorit per endur-se la final, però Ruiz, que mai s'ha rendit, ha pogut fer la remuntada guanyant el segon set, salvant una pilota de partit, i aconseguint, per 7 a 5, l'últim set i el partit. El guanyador parla de la final i del bon nivell organitzatiu del Tennis Valldoreix.

Hector Ruiz

Ha estat un torneig molt ben organitzat. La final ha sigut disputada i se l'ha emportat el que ha tingut més sort. Avui m'ha tocal a mi


L'entrega de premis ha estat presidida per l'alcalde de la ciutat, Lluis Recoder, diferents personalitats de Valldoreix i el president de la Federació Catalana de Tennis, Josep Ferrer i Peris.
El director del torneig, Jordi Vilaró, fa un balanç molt positiu d'aquesta primera edició. Vilaró creu que s'han superat les espectatives creades.

Jordi Vilaró

Crec que hem superat les espectatives


Mirant els resultats obtinguts, tant amb l'afluència de públic com en el nivell tenístic, s'espera una segona edició, tot i que dependrà dels espònsors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.