Robert Navarro presenta la candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Tennis


  • Comparteix:

L'expresident del Club Tennis Natació Sant Cugat, Robert Navarro, presenta la seva candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Tennis. Navarro aposta per millorar la relació entre clubs i federació i es compromet a oferir-los més ajudes econòmiques.

Les eleccions són el proper 27 de març. L'escollit, serà l'encarregat de substituir Josep Maria Ferrer i Peris, qui ha estat presidint l'organisme català durant més de 20 anys. Dos són els candidats que opten a formar nova junta directiva i un d'ells és el santcugatenc Robert Navarro, qui compta amb el suport de tennistes ja retirats com Àlex Corretja, també santcugatenc, Alberto Berasategui i Manolo Orantes.
Els punts principals de la candidatura de Navarro passen per millorar les relacions entre clubs i federació, mirar de donar més suport als clubs en termes econòmics, sobretot pel que fa al patrocini, i tractar de descentralitzar el tennis. És a dir, que els clubs de totes les províncies es sentin atesos.
L'expresident del Club Tennis Natació explica els punts forts del seu projecte.


Robert Navarro

Portem a tres cracks (Berasategui, Orantes i Corretja). A més, assessorament de cara als clubs




L'acte, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Tennis Barcelona, ha mostrat un Robert Navarro molt il·lusionat i confiat de ser, el proper 27 de març, el nou president de la Federació Catalana de Tennis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.