L'única esperança és el dobles


  • Comparteix:

El tennista amb residència a Sant Cugat, Tommy Robredo, cau eliminat en la primera ronda dels Jocs Olímpics, en perdre per 6/4-4/6-8/6 davant l'italià Andreas Seppi. Pel que fa al quadre de dobles, Robredo, i la seva parella, Nadal passen a segona ronda sense problemes.

Partit complicat el que va disputar Robredo en la primera ronda de les olimpíades. L'italià Andreas Seppi va estar més encertat i, finalment, gràcies al tie break, va acabar enduent-se el tercer i definitiu set. Amb aquesta derrota, el de Sant Cugat diu adéu a Pequín 2008, pel que fa al quadre individual.
D'altra banda però, no tot és negatiu, i és que aquest dilluns, Robredo i la seva parella de dobles, Rafa Nadal, van vèncer als suecs Bjorkman i Soderling per 6/3-6/3, en un partit molt còmode per ambdós jugadors. Ara, Robredo i Nadal, s'enfrontaran en segona ronda als vencedors del duel entre els argentins Agustin Calleri i Juan Mónaco i els australians Chris Guccione i Lleyton Hewitt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.