Quadre complicat


  • Comparteix:

Comença el US Open amb la presència de l'ololí resident a Sant Cugat Tommy Robredo. Amb un quadre molt complicat, el seu primer rival serà l'alemany Zverev.

El US Open és l'últim Grand Slam de la temporada. Enguany, el torneig compta amb l'al·licient de l'estrena de Rafa Nadal com a número 1 del món després de guanyar l'or als Jocs Olímpics de Pequí, però també hi seran presents David Ferrer, Fernando Verdasco, Feliciano López i Tommy Robredo. El tennista resident a Sant Cugat disputarà un dels primers partits més complicats de primera ronda, contra l'alemany Zverev, jugador amb el qual ja es va enfrontar a l'Open d'Austràlia i que va tenir moltes dificultats per derrotar. Completen el seu complicat quadre Safin, Moyà o Tsonga abans del que serien uns possibles vuitens de final contra Djokovic, el número 3 del món.

Tommy Robredo ve de fer un discret paper als Jocs Olímpics amb la derrota a primeres de canvi en els individuals contra Andreas Seppi, i amb l'eliminació a la segona ronda dels dobles, amb Rafa Nadal com a company d'equip, contra la parella australiana formada per Chris Guiccione i Lleyton Hewitt. No ho tindrà fàcil, però l'obert dels Estats Units pot ser una bona manera de passar pàgina.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.