Arriba el Trofeu 'Chocolat Factory'


  • Comparteix:

El Club Natació Sant Cugat organitza el primer Trofeu de tennis juvenil patrocinat per 'Chocolat Factory'. El santcugatenc Carlos González-Tarrió, campió de la categoria d'infantil de Catalunya és la principal aposta del club per vèncer aquest torneig.

Des de l'1 de setembre i fins dissabte dia sis, les instal·lacions del Club Natació Sant Cugat, seran la seu del Trofeu "Chocolat Factory". Tot i que encara no estan tancades les inscripcions s'espera un total de 120 participants d'entre les categories benjamí, aleví i infantil.
D'entre els 20 jugadors del club santcugatenc que participaran en el torneig, destaca la participació de l'infantil Carlos González-Tarrió, que sortirà com a cap de sèrie número 1 en la seva categoria i que és l'actual campió de Catalunya des del passat mes de juny.
González-Tarrió, que confia en l'alt nivell dels participants del torneig, no ho tindrà gens fàcil, i és que aquella mateixa setmana, el del Natació Sant Cugat compaginarà aquest trofeu amb l'obert que es disputarà a les instal·lacions del Sánchez- Casal, Barcelona. Torneig, que tal i com afirma el tennista santcugatenc, serà molt complicat.


Carlos González-Tarrió

Espero que sigui un bon torneig i que el nivell dels jugadors sigui bo. L'altre torneig el veig més complicat, perquè hi haurà un nivell molt elevat.


Els resultats del Trofeu "Chocolat Factory" acumularan punts als tennistes per classificar-se al Màster d'estiu que se celebrarà durant el mes d'octubre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.