Arriben els partits decisius del Chocolat Factory


  • Comparteix:

Sis jugadors del Club Natació Sant Cugat han aconseguit el pas a les semifinals del Torneig juvenil de tennis Chocolat Factory en les diferents categories. Un canvi en l'organització fa que les finals es disputin totes divendres.

Sense saber si el favorit Carlos González-Tarrió passarà a semifinals a falta del resultat que obtingui en els dobles de l'Europeu Internacional i del partit de quarts del Chocolat que encara ha de disputar, sis joves tennistes del Club Natació Sant Cugat es juguen avui dijous el pas a la final del campionat. En la categoria benjamí masculí, els santcugatencs Sergi Puigdemasa, cap de sèrie número 1, i Alejandro González-Tarrió, cap de sèrie número 2, s'enfrontaran respectivament a Alan Vilaró i a Ieremia Crisán. En femení, és Laia Navarro qui s'enfrontarà a Gemma Garcia. La sorpresa de la jornada de dimarts, Roger Andreu, jugarà el seu partit de semifinals contra Marc Santamaria en la categoria d'aleví, mentre que el favorit Alejandro Rosés espera al també santcugatenc Jaume Soler. Per últim, el jugador del Club Natació Lucas Portabella mirarà de vèncer Jordi Casanovas en la categoria infantil.

Els jugadors que superin els seus partits disputaran la final demà divendres. L'organització del Chocolat Factory ha decidit aplegar tots els darrers enfrontaments per la comoditat dels nens i la possibilitat d'encabir-los en una única jornada tennística. Ens ho explica Fèlix Riba, jutge àrbitre del torneig.



Felix Riba

Teníem previst fer finals dijous i divendres però per problemes d'aplaçamenst de partits i de no voler doblar als jugadors, hem preferit fer-ho més tranquils i jugar un partit cada dia i la final divendres.



Les finals de totes les categories, doncs, demà dia 5 de setembre a les quatre de la tarda (16.00h).















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.