González-Tarrió es juga el pas a la final


  • Comparteix:

Després de superar Marcel Heras 6/1 i 6/0, el santcugatenc Carlos González-Tarrió afronta avui divendres les semifinals de torneig Chocolat Factory. El seu rival és Gabriel Polo, cap de sèrie número 3, del quadre infantil. En cas de victòria, el tennista del Natació Sant Cugat disputarà la final també divendres.

A banda del que faci Carlos González-Tarrió, cinc dels seus companys del Natació Sant Cugat s'han guanyat el pas a les darreres rondes d'avui. En la categoria benjamí masculí, la interessant final que disputaran Sergi Puigdemasa i Alejandro González-Tarrió, caps de sèrie número 1i número 2 respectivament, assegura un campió del Club santcugatenc. En femení, Laia Navarro també s'ha desfet de la seva rival a semifinals i ara s'enfrontarà a Catia Rodríguez en la lluita pel trofeu. En la categoria d'aleví, el santcugatenc Roger Andreu ho tindrà complicat per guanyar a l'altre finalista, el favorit Alejandro Rosés, que ha eliminat a l'únic semifinalista del Natació que no ha pogut passar de ronda, Jaume Soler. Finalment, el protagonista sopresa de les finals d'avui serà Lucas Portabella. El santcugatenc s'ha desfet del cap de sèrie número 1, Jordi Casanovas, i ara espera al seu rival, que sortirà de l'enfrontament entre Carlos González-Tarrió i Gabriel Polo.

Segons l'organigrama del torneig, primer es disputaran les tres finals femenines. Després de la corresponent entrega de premis, seran els nois els que competiran pel Trofeu Chocolat Factory posant punt i final a aquest torneig organitzat dins del Circuit juvenil d'estiu de la Federació Catalana de Tennis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.