No hi compten amb Robredo per la Davis


  • Comparteix:

No es repetirà el dobles amb la parella Robredo-Nadal

No es repetirà el dobles amb la parella Robredo-Nadal

El murcià Nicolás Almagro substitueix Tommy Robredo en la convocatòria de Copa Davis. Així ho ha decidit el seleccionador espanyol Emilio Sánchez Vicario, qui assegura que el català ha fet un bon estiu però hauria d'haver fet alguna cosa més.

Sánchez Vicario argumenta que és la seva decisió. Per tant, els convocats per disputar les semifinals de Copa Davis davant dels Estats Units a partir del dia 19 de setembre són Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco, Feliciano López i Nicolás Almagro.

Segons indica el reglament només es poden inscriure quatre, per tant Almagro només hi serà per si cal resoldre qualsevol imprevist com una lesió.

Les semifinals entre l'equip espanyol i els Estats Units es jugarà els dies 19, 20 i 21de setembre a la plaça de toros de 'Las Ventas' (Madrid). Els entrenaments començaran dissabte amb dobles sessions de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.