Tot a punt per la cinquena edició


  • Comparteix:

Presentació del torneig

Presentació del torneig

La cinquena edició del Trofeu Internacional de Tennis Diari de Sant Cugat inicia la fase prèvia aquest divendres a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat. El president de la Federació Catalana, Francesc Orriols, destaca el gran nivell de la competició.

Moltes novetats són les que es podran veure a partir d'aquest divendres al Trofeu Internacional de Tennis que organitza Fitsport al Club Tennis Natació Sant Cugat. Una cinquena edició que baixa la dotació econòmica al quadre femení individual. Dels 25.000 dòlars de l'anterior edició es passa a 10.000.

Més canvis com el nom del torneig que s'anomena Diari de Sant Cugat i dos únics espònsors: Meroil, que patrocina l'individual masculí i Ferroser, el femení. El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Lluís Jiménez, satisfet amb la participació del torneig.

Lluís Jimènez

Estic satisfet amb el torneig que organitzem per cinquena edició


Pel que fa als tennistes santcugatencs, Enric Guaita i Juan Lizariturri rebran una wild card per jugar la fase final. En canvi, Jacobo i Carles González Tarrió disputaran la prèvia.

A la categoria femenina, Maria Jose Buil i Caterina Govarinova tenen assegurada la seva presència a la fase final. Elena Bel i Georgina Campins lluitaran des de la fase prèvia.

Divendres s'inicia el torneig i aquest mateix dia a partir de les sis, Carlos Boluda, actual campió del món cadet, oferirà un clínic pels tennistes del club. Un torneig molt reconegut a nivell internacional. Així ho reconeix el president de la federació catalana de tennis, Francesc Orriols.

Francesc Orriols

Organitzar un torneig d'aquestes característiques té molt mèrit


Divendres s'inicia la fase prèvia i dilluns la fase final amb 64 tennistes, 32 en categoria femenina i 32 en masculina. El dissabte 25 d'octubre es disputarà la final femenina i diumenge 26 d'octubre la final masculina.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.