Sant Cugat continua col·laborant


  • Comparteix:

Recollida de raquetes i material esportiu al Club Tennis Natació Sant Cugat

Recollida de raquetes i material esportiu al Club Tennis Natació Sant Cugat

La ONG santcugatenca Esport Solidari Internacional ha recollit material esportiu al torneig internacional de tennis disputat al Club Tennis Natació Sant Cugat. El president d'aquesta organització, Josep Maldonado, destaca la gran col·laboració de la nostra ciutat.

El Club Tennis Natació Sant Cugat i el Sant Cugat Esport són dues de les entitats esportives que col·laboren amb la ONG santcugatenca Esport Solidari Internacional. Aprofitant la cinquena edició del torneig internacional de tennis, l'entitat santcugatenca ha recollit material esportiu i raquetes que seran enviades a l'Àfrica. Així ho explica el president d'Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado.

Josep Maldonado

El Club Tennis Natació Sant Cugat col·labora molt amb nosaltres


El Sant Cugat Esport també entrega material esportiu a final de temporada. Enguany compleix la tercera temporada consecutiva. Escoltem Josep Maldonado.

Josep Maldonado

Hi ha nens a l'Àfrica que duen la samarreta del Santcu


Actualment la ONG santcugatenca està construïnt un camp de futbol a Guinea Ecuatorial i té d'altres projectes en marxa. Esport Solidari Internacional convoca la quarta edició del Sopar Solidari de Nadal amb guardons de reconeixement a persones solidàries i una subhasta amb material entregat per esportistes d'el·lit. Dissabte 29 de Novembre a l'Hotel Plaza de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.