Primer partit d'Albert Costa com a capità de la Davis


  • Comparteix:

El resident a Sant Cugat, Albert Costa, debuta avui com a capità de la Copa Davis després que el fort temporal de vent hagi obligat a suspendre els partits de la jornada de divendres. L'eliminatòria entre Espanya i Sèrbia començarà amb l'enfrontament entre David Ferrer i Novak Djokovic.

Benidorm acull avui la primera jornada de Copa Davis i ho fa seguint l'ordre que estava previst abans que el fort vent provoqués la suspensió dels partits de divendres. La primera eliminatòria serà entre David Ferrer, número dos espanyol, i Novak Djokovic, número u serbi. Acte seguit, el número u mundial, Rafa Nadal, s'enfrontarà a Janko Tipsarevic, número dos del seu país.

Segons la durada dels partits individuals es decidirà si es disputen també els dobles. Arribats al cas, Albert Costa i Bogdan Obradovic, capitans dels dos conjunts, tindran deu minuts per elegir els jugadors de l'enfrontament per parelles. En un principi Espanya mantindrà el tàndem dels dos jugadors residents a Sant Cugat, Feliciano López i Tommy Robredo, però Sèrbia haurà de confirmar si Djokovic i Zimonjic continuen formant parella.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.