Novetats al campus del Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de les pistes del Club Esportiu Valldoreix

Imatge de les pistes del Club Esportiu Valldoreix

Les inscripcions del Campus d'estiu del Club Esportiu Valldoreix ja estan obertes. L'anglès és la novetat d'un campus, que any rere any, s'ha anat consolidant amb el tennis, la natació i l'acampada com a activitats destacades de l'estiu.

Com cada any el Campus d'estiu del Club Esportiu Valldoreix obre les portes a tots els nens i nenes que vulguin aproximar-se al món del tennis. Enguany el club afegeix dues novetats importants per atraure a més nens i nenes. Escoltem el gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia.

Roger Badia

Les dues novetats més importants és que hem mantingut els preus pensant una mica amb la crisi. A més hem introduït l'anglès dins el campus.









Dividits en tres grups d'edats, els nens i nenes realitzaran diferents esports, l'acampada i una excursió. Tenint en compte els temps que corren, l'organització ja prepara moment. El gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, assegura que en moments com aquest és quan més esforç s'ha de fer.

Roger Badia

Estem més motivats que mai. Davant de les situacions complicades és quan un s'ha d'esforçar més. El Club té molta il·lusió perquè surti bé.







El Campus s'inicia el dilluns 29 de juny i finalitza el 31 de juliol i cada setmana és un torn. L'activitat comença a dos quarts de nou del matí i finalitza a dos quarts de sis. Els participants però poden triar entre l'opció matí o l'opció tot el dia, amb dinar inclós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.