Tricampiones!


  • Comparteix:

El conjunt de veteranes del CEV aconsegueixen tres copes i un ascens

El conjunt de veteranes del CEV aconsegueixen tres copes i un ascens

El conjunt veterà femení del Club Esportiu Valldoreix tanca la temporada amb tres copes i l'ascens a la primera categoria d'Interclub. Després d'adjudicar-se el Màster Catalunya, les valldoreixenques han aconseguit el Màster d'Espanya i la primera plaça a la segona categoria de l'interclub.

Ha estat una gran temporada per a les veteranes del Club Esportiu Valldoreix. Primer arribava el Màster de Catalunya, campionat que vencien al desfer-se per 4 a 1 davant el CT Masnou, i després el Màster d'Espanya, on les valldoreixenques es feien amb el títol en derrotar per 3 a 2 al Club Egara.

Finalment, les veteranes han aconseguit quedar primeres a la segona categoria de l'Interclub, fet que els ha donat l'ascens a primera. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, creu que ha estat un gran any pel club.

Joan Carles Pradell

És un dels equips que ha anat tenint més èxits al llarg dels anys. Des del punt de vista d'imatge del club, juntament amb altres activitats, és el punt fort. Estic molt content.





Amb aquests tres títols i l'ascens, el conjunt de veteranes del Club Esportiu Valldoreix tanca una de les millors temporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.