Tennistes nord-americans al Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

El Club Esportiu Valldoreix aposta pels joves valors

El Club Esportiu Valldoreix aposta pels joves valors

L'empresa BTT, que gestiona el Club Esportiu Valldoreix, ha tancat un acord amb la Federació de Tennis dels Estats Units, USTA, perquè s'entrenin a l'Acadèmia del Club Esportiu Valldoreix. El gerent de l'entitat, Roger Badia, es mostra satisfet per aquesta iniciativa que posiciona al club a nivell mundial.

El Club Esportiu Valldoreix continua creixent gràcies a l'Acadèmia que està instal·lada a l'entitat que gestiona l'empresa BTT. Un grup de tennistes joves que continuen la seva evolució amb els seus entrenadors. La gran novetat és l'acord que s'ha tancat entre BTT i la Federació de Tennis dels Estats Units, USTA, perquè el club valldoreixenc sigui seu europea d'aquest ens federatiu.

Roger Badia

Estem molts satisfets amb aquest acord que dóna prestigi a l'entitat.








Badia també ha avançat que les converses amb la Federació de Dubai estan molt avançades per repetir el mateix acord que amb la Federació dels Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.