A un punt de la final


  • Comparteix:

Robredo i López poden ser decisius

Robredo i López poden ser decisius

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo i el capità de Copa Davis i resident a Sant Cugat, Albert Costa, se situen a un punt de la final de la Copa Davis gràcies a les victòries de David Ferrer i Juan Carlos Ferrero davant els seus rival d'Israel. El conjunt capitanejat per Costa podria accedir a la final si aquest dissabte la parella formada per Tommy Robredo i Feliciano López vencen a Erlich i Ram.

El combinat espanyol ha superat per 2 punts a 0 a Israel. Els homes del santcugatenc, Albert Costa, han estat superiors als seus rivals ens dos primers enfrontaments de les semifinals de la Copa Davis, que se celebra aquest cap de setmana a Múrcia.
El primer punt l'ha guanyat David Ferrer que ha derrotat a Harel Levy per 6-1 6-4 i 6-3. El segon l'ha sumat Juan Carlos Ferrero en vèncer per 6-4 6-2 i 6-0 a Dudi Sela.

Amb aquests dos punts els de Costa se situen a només una victòria de la classificació a la final del campionat. La primera oportunitat la tindran la parella formada per Tommy Robredo i Feliciano López, aquest dissabte a les tres de la tarda, quan s'enfrontaran a Jonathan Erlich i Andy Ram.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.