Tornen al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El CTNSC rep l'Atlètic de Terrassa

El CTNSC rep l'Atlètic de Terrassa

El conjunt masculí absolut del Club Tennis Natació Sant Cugat disputa aquest diumenge el primer enfrontament de la fase inicial del Campionat d'Espanya. Després de diversos anys apartats de la competició, els santcugatencs esperen fer un bon paper al campionat que els permeti l'accés a la categoria B.

Durant la fase inicial s'hauran d'enfrontar a dos conjunts. Començaran jugant a casa davant l'Atlètic de Terrassa i el cap de setmana següent aniran a Madrid per enfrontar-se al Via de Madrid. En cas de classificar-se per la segona fase, ja seria quan els partits es decidirien a partir del quadre de joc amb els caps de sèrie corresponents.

El responsable de l'oficina esportiva del Club Tennis Natació Sant Cugat, David Ibáñez, explica els objectius del campionat.

David Ibáñez

El primer partit crec que el guanyarem, el segon, al ser de Madrid és una incògnita. Esperem tenir bons resultats i guanyar la primera fase. L'objectiu és passar a la segona fase.



Però el conjunt masculí no és l'únic que ha tornat a la competició. El combinat femení també ha decidit tornar a la competició amb el mateix objectiu: passar de la categoria C a la B. No serà fins el cap de setmana del 3 d'octubre quan les dones s'enfrontin al Magrat.

De moment, però, aquest diumenge a dos quarts de quatre de la tarda Club Tennis Natació Sant Cugat- Atlètic de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.