Lizariturri passa a següent ronda, Guaita i Bel s'acomiaden de l'ITF


  • Comparteix:

El santcugatenc Juan Lizariturri es classifica per la següent ronda del Torneig Internacional de Tennis a causa de l'abandonament per lesió del seu rival, Alexander Ward. Lizariturri anava guanyant 3-6. 6-0 i 3-0 quan Ward s'ha vist incapaç de seguir jugant. Els altres dos santcugatencs, Enric Guaita i Elena Bel, s'acomiaden de l'ITF en el quadre individual.

El santcugatenc estava fent un bon matx. Tot i haver perdut el primer set, Lizariturri ha aconseguit igualar a u el marcador. Ha estat a la tercera mànega quan l'anglès, perdent 3-0, s'ha vist incapaç de continuar. Ara, Lizariturri s'haurà de veure les cares, dijous, amb el cap de sèrie número 1, José Checa, situat el 277 del rànking mundial.

L'altre santcugatenc del quadre masculí, Enric Guaita, ha quedat eliminat de la sisena edició del Torneig Internacional de Tennis, en perdre per 6-0 i 6-3 davant Marc Garcia. El santcugatenc no ha pogut mostrar el seu millor tennis en un matx on no ha tingut gaire fortuna i la tensió s'ha apoderat d'ell.

Finalment l'única santcugatenca del quadre femení, Elena Bel, s'ha vist sorpresa per la cap de sèrie número 3. Valentina Sulpucio s'ha desfet de Bel amb un doble 6-0.

Ara Guaita i Bel podran centrar-se en el quadre de dobles. Juan Lizariturri encara segueix 'viu' en les dues competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.