Juan Lizariturri perd davant el número 1


  • Comparteix:

Lizariturri s'acomiada de l'ITF

Lizariturri s'acomiada de l'ITF

El tennista santcugatenc Juan Lizariturri cau eliminat del Torneig Internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat en perdre per 6/3 3/6 i 7/6 davant José Checa, cap de sèrie número 1 del torneig. El matx, que ha estat molt igualat, no s'ha decidit fins el tie break de l'últim set.

Ha estat un bon partit que ha durat poc més de dues hores. Lizariturri s'enfrontava al cap de sèrie número 1. Tot i ser conscient que no partia com a favorit, el santcugatenc ha pogut desenvolupar el seu joc sense cap problema i empatar el marcador a u. El matx s'ha hagut de decidir al tercer set, que ha estat molt empatat fins que han arribat al tie break. El santcugatenc ha tingut l'oportunitat de fer-se amb el partit, però finalment la mànega se l'ha endut Checa. Al final 6/3 3/6 7/6.

Tot i que ja no queda representació santcugatenca a l'ITF, el torneig segueix endavant. Aquest divendres a partir de les tres de la tarda se celebren les finals de dobles. En el quadre masculí, la parella formada per Miguel Angel López i Gabriel Trujillo s'enfrontaran a Jordi Marsé i Allen Perel. La final femenina la disputaran Julia Gato i Federica Quercia contra Margarita Lazareva i Anastassia Lytovchenko. Les finals individulas tindran lloc diumenge al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.